JULMYS med familjen <3

Publicerat: 2013-12-22 | 15:10:52 i Allmänt
 
 
 
 
 
 
 
Tjenare idag är det fjärde advent och efter som min kära mor ska jobba massor så fick vi ta våran  tradition idag ist för i morgon i min  lilla familj så  klär gran göra massor med gott jul godis och göra massor med jul mat , och lyssnar på julmusik , det är den mysigaste dagen på hela julen för det är enda dagen vi riktigt kan jul mysa och bara vara vi och inga andra , !!!
jag bestämde min godis sort i år och det vart krispig mandelnougat den är sjukt god :) ! jag kommer länka sidan med receptet längre ner i inlägget . vi gjorde även cornflakes godis  och nu håller vi på med den mumsiga knäcken !!! efter den är klar så ska vi börja göra våra hemma gjorda köttbullar ,julen är så härlig på grund av att man får vara med alla nära och kära , och spendera extra tid med varandra som man ej gör annars för det har man oftast inte tid med i vardan när det är en högtid så tar man sig tiden var sig det går eller inte !
men det är en sak som är lite tråkigt det är att min kära mor jobbar typ hela julen , men hon är med lite gran iaf  som tur är !. Den här dagen kommer bestå av massa jul mys och bara vara vi , och på kvällen kommer det bli en mumsig ´hemma bakad tummbrödsmacka  med ny gjord julskinka och sedan lite julgodis tror jag mums och jag tror jag kommer få några julklappar med hihi !! ! :D
 
 
kanske kommer in ett inlägg ikväll med lite bilder och annat skoj annars kommer det nog ett inlägg i morgon  :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://www.dansukker.se/se/recept/krispig-mandelnougat.aspx 
 
 
 
Merry Christmas  my friends  !!!
 
 
puss och kram skumbannan !! <3
 
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!